Czy bylaby szansa podpiac WoWpoPolsku pod ten addon? Co prawda jest to nowy addon ale pewnie jego popularnosc bedzie rosla wraz z czasem, osobiscie dla mnie jest duzo bardziej czytelny niz Immersion badz StoryLine
Witam bardzo miło to wygląda i tak nowocześnie. Myślę ze się da tylko jak to przyjmie nasz programista Platine myślę że trzeba motywacji dla niego, a dobrym i sprawdzonym sposobem będzie Dotacja [górna belka]. Nasz Platine prowadzi czy zdajesz sobie sprawę @koci 7 aktywnych sekcji Językowych addonu [WoWpoPolsku : All-in-One] włącznie z arabskim i ma pełne ręce pracy z tym jeśli miałby się tym zająć to by musiał zostać dobrze zmotywowany tak uważam - jeśli dało by się podpiąć oczywiście pod nasz addonu musiał by się zapytać twórców itp. czy można o integrację z naszym addonem a to biurokracja już prawie wiec myślę ze wsparcie finansowe mile wskazane
Witajcie. Tak, widziałem ten nowy dodatek i troszkę mu się przyjrzałem.
Jest trochę trudny do podmieniania tekstów na nasze tłumaczenia, bo są one wpisywane w obiekty enumeryczne, czyli ze zmieniającą się nazwą docelową. Teksty zadań są np. w obiekcie o nazwie:
DUIQuestFrame.ContentFrame.165be7698c0 i ta liczba na końcu zmienia się.
Skontaktuję się może bezpośrednio z twórcami tego dodatku, może coś pomogą.
Tylko jak zawsze - integracja naszego dodatku z innymi dodatkami, zajmuje bardzo dużo czasu, trzeba rozpoznać wszystkie zmienne używane w obcym dodatku i metodę podmieniania w nich naszych tłumaczeń. Więc nie chętnie zajmuję się takimi integracjami. Może dotacje mnie do tego zmobilizują.